Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bottom papa megjött

bottom_blog

bottom_blog

A szar ami ömlik ránk 2.

2019. december 10. - bottomod

Kinek és miért a kurvaanyját

1. Fejezet 2.rész

 

...És megint térjünk vissza a szerzőhöz. Imádok élni és imádom a feszesseggű csajokat. Rohadt menő cucc egy bármilyen kabrió. Imádom a rockandrollt mint zene és mint életstílus, aminek gyakorlatilag része a részeg csajok melléről kokozás, szóval nekem ne mondja senki hogy egy megkeseredett bácsi vagyok aki bezzegamiidőnkben-ezik.

Ez az ész hiányáról szól, nem a szóban forgó segg kirakásáról.

A rádiókon és streameken ezek a slágerek jönnek szembe legelőször, ha az ember nem ás mélyebbre sajnos itt meg is reked, ahogy az átlag emberek döntő többsége. 

Mindemellett bekapcsoljuk a magyar kereskedelmi televízió csatornákat ahogy főműsoridőben egy srác faszhelikopterezik. Itt sem az értékteremtő, önálló gondolkodásra ösztönző, erkölcsi tartast adó információ csepeg az ember feje búbjára hanem a foslé.

Hát nézi mindenki ahogy egy buta roma esik kel és ordibál, hogy melyik picsa hány faszt szopott az este, amely műsort az a picsa vezeti aki tavaly szopott faszt este. Aztán elítéljük a pornót mert az meg már mire neveli a gyereket. Fúj.

Esetleg nézhetünk szemellenzős kormányközeli médiát, ahol megnyugvást talál az egyszeri ember. Hiszen 37 év dolgozói jogviszony után már van egy színes televíziója, amiben közölték hogy az élet minden szempontból fasza, de ha úgy érezné, kedves proletár hogy ez nem így van, az kizárólag csak valami földön és országhatáron túli démon miatt lehet. Lásd még: Soros György, Brüsszel, Migráns, Angela Merkel, IMF, Gyurcsány stb.

Ismételten azzal a problémával szembesül a fogyasztó, hogy bármi olyan információ elérése amiből számára előny származhatna, például tudás, mélyen el van rejtve.

A kérdés az, hogy miért akkora fasz valaki hogy szar zenét és fos műsorokat nézzen önszántából.

Kapásból az ilyen emberekkel nem tudok mit kezdeni, nekik tehát a igénytelenségükért a kurva anyjukat.

Számomra értelmezhetetlen miért szórakoztató a Balázs show, a Mónika show a Győzike show, a valóság show-k ésatöbbi. Fizikailag fáj ha valaki azt mondja mutatok egy részt, beszarsz.  Sem a humorom sem a szórakozásomat nem elégíti ki. Sőt, fáj az agyamnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://bottom.blog.hu/api/trackback/id/tr6615346870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása